Her insanın kendine has bir kokusu var. Bu kokular çevrenizdeki kişilerin iyi ya da kötü etkilemesine sebep olacağı için her daim güzel kokmak kendiniz ve çevreniz için güzel bir etki bırakır. Hemen hemen hayatımızın her yerinde olan koku bizi rahatlattığı gibi agresif bir kişi de yapar. Ama güzel ve hoş kokular bizi daha mutlu ve kendi hayatımızda daha verimli olmamızı sağlar.

Vanilya, orkide familyasına aittir ve tropikal ülkelerin çoğunda yetişen bir bitkidir. Ana vatanı Meksika’dır. Vanilyanın kozmetikten mutfağa, mutfaktan parfüme kadar birçok alanda kullanımı oldukça geniştir. Vanilya kokusunun insanlara olan olumlu etkisini kanıtlamak isteyen bilim adamları ortaya kokunun sakinleştirici gücünü koyuyorlar. Hatta vanilya kokusunun insanlarda stresi ve kaygıyı azalttığı keşfedilmiş. Hatta kanser hastalarının üzerinde yapılan bir deney sırasında, vanilya kokusu ile karşılaşan hastaların stres seviyelerinde %63’e varan bir azalma saptanmış.

Rubbermaid Washroom ile evinizde, ofisinizde ve odanızda rahat bir ortam oluşturmak, ayrıca sakinleşmek ve düzenli uyku için vanilya kokusuna ihtiyaç duyabilirsiniz. Rubbermaid ıslak hacim ekipmanları ile doğal kokuların farkına varacaksınız ve konukların, aileniz ve eşinizle güzel vakit geçirmek için tercihiniz olacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir