İnsanlar üzerinde ciddi etkileri olan kokular psikolojik, ruhsal, duygusal hislerde etkili olabiliyor. Her kokunun farklı etki özellikleri olmasının yanında farklı insanlarda aynı kokular, farklı hisler uyandırabilir. Üzgün bir zamanımızda kokular bizi güldürebilir, bazen yorgunluğumuzu alır üzerimizden, bazen de sakinlik katarak huzur verir. Kokuları hayatımızın her noktasında hissetmek mümkündür. Alışveriş merkezlerinde, otellerde, restoranlar veya arkadaşlarınıza gittiğinizde evlerinde ki kokular sizlerin dikkatini çekecektir. Her ortama uygun kokular tercih ederek insanların duygularında değişiklik yaratılabilirsiniz.

Farklı kokuların tercihi de tamamen insanın kendi özelliğiyle ilgili tercilerine dayanır. Bazı insanların sevmediği kokular diğer insanlar tarafında hoş bir koku olarak karşılanabilir. Aynı zamanda çoğu insanın hoşuna giden kokular bazı insanlar tarafında beğenilmeyebilir. Ahududu yaprağı çayı kokusu gibi bir koku düşünün meyve aromalı rahatlatıcı bir koku, tatlı mı tatlı bir esinti oluşacak ortamda ve bayılacaksınız. Doğal bir koku hissi veren ahududu yaprağı kokusu evinizde, ofisinizde ve tüm mekânlarda kullanılabilir. Hafif bir koku olmasıyla rahatlatıcı ve gülümsetici etki yaratabilir.

Rubbermaid commercial products, ahududu yaprağı koku dispenseriyle evlerinizde konuklarınızı rahatlıkla ağırlayabilirsiniz. Yatak odanıza koyacağınız bu koku odanın tüm kontrolünü sağlar ve harika bir hava bırakır. Dinlendirir, rahatlatır ve ferah bir his sunar, bunun yanında tüm işletmeler için tercih edilecek bir koku niteliği taşıyabilir.

Rubbermaid washroom ile sevdiklerinizle paylaşacağınız özel kokular ve ortamlar olsun. Daha rahat ve keyifle geçireceğiniz ortamları Rubbermaid koku dispenserleri ile taçlandırın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir