İnsanların gün içerisinde ki durumları sık sık değişmekte olup, farklı tepkiler verebilirler. Günün yorgunluğu, stresi ve temposu insanları sıkabilir ve yorabilir. İnsanlar üzerinde etkisi kanıtlanmış olan bazı kokular, insan beyninde rahatlama, gevşeme ve sakinlik uyandırmasıyla bilinmektedir. Hoş meltem kokusu da özel kokulardan birisi olmasıyla beraber insan üzerinde rahatlatıcı ve serinletici bir etki bırakması mümkündür. Evinizde, ofisinizde ve yatak odanız da kullanabileceğiniz hoş meltem kokusu rahat çalışma ortamı sunarken, yorgunluğunuzu atmanız için serinletici bir his uyandırarak rahat uyumanızı sağlayabilir. İnsanlar üzerinde dinlendirici etki bırakabilir, aynı zamanda konuklarınızı etkileyecek hoş meltem kokusu evinizde rahat bir hava oluşturacaktır.

Bazı insanlar hoş çamaşır kokusundan oldukça hoşlanır ve doğal bir koku hisseder. Rubbermaid Commercial Products ile yeni yıkanmış çamaşır kokusunu ( Linen Fresh) ile yakalayabilirsiniz. Rahatlatıcı, doğal ve natürel bir koku hissi uyandıran Linen Fresh ile mekânınızı bu güzel kokuyla buluşturabilirsiniz. Ferahlatıcı kokuya sahip olan Linen Fresh konuklarınızı dikkatini çekebilecek, evinizde kalabalık ortamlar da bile koku kontrolünü elinde tutacaktır.

Rubbermaid farklı koku türleri ve doğallığıyla sağlığa zararlı hiçbir koku etkisi oluşturmaz. Aynı zamanda kalıcı kokular bırakarak evinizde ve ofisinizde rahat ve konforlu vakit geçirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir