Rubbermaid Commercial Product, güvenlik ekipmanlarıyla hayatınıza ne kadar değer verdiğini ve insan sağlığını ne derece de önemsediğini görebilirsiniz. Çeşitli güvenlik ekipmanlarıyla otel, hastane, okul ve alışveriş merkezi gibi insan yoğunluğu yaşanan merkezlerde temizlik sonrası koyulması gereken girilmez ve kaygan zemin gibi tehlike işaretleri yer almaktadır. Bu tür işaretler kayma, düşme, incinme gibi kazaları önlemeye oldukça yardımcı olmaktadır. Ayrıca daha geniş alanlar için Rubbermaid bariyerleri, bölgeyi çevirir ve korunaklı hale getirebilir. Gün içerisinde sıklıkla görebileceğimiz bu tür güvenlik ekipmanlarının kalite ve malzeme dayanıklılığı da son derece önemlidir.

Rubbbermaid güvenlik işaretleri kolay taşınabilir olmasının yanında dikkat çekici olması da gerekmektedir. Yetişkin ve çocukların dikkat çekici güvenlik ekipmanlarını fark etmesi, yaralanmaların yüksek oranda azalacağı demektir. Malzeme yapısı hafif ve dayanıklıdır. Farklı dil seçenekleriyle her kitleye hitap edecek bir ürün üreten Rubbermaid ürün kalitesini yükseltmektedir. Güvenlik işaretleri, güvenlik konileri, bariyerler ve sıvı paspaslar ile kendisini güvenlik ekipmanlarında da göstermiştir.

IBC Group – Işıltan A.Ş tarafından Türkiye’ye ithal edilerek dünyada kalitesinin kanıtlamış Rubbermaid Commercial Product güvenli, kaliteli, kullanışlı ve ekonomik ürünlerini müşterilerimize sunmaktayız. IBC Group – Işıltan A.Ş hedeflerine emin adımlarla ilerlemekte olup en iyisi için daima bizi seçeceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir